Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vellinge Idrottsförening
ÅRETS IDROTTSFÖRENING I SKÅNE 2019
Flickor 2007/2008

Hyllie IK
vs
Vellinge Idrottsförening
Hyllie IKvsVellinge Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 mars, 10:30
Plats:Hyllie IP
Samling:09:30, Vellinge IP
Aktivitetsinfo: Hej,
Glöm ej strumpor, benskydd, skor och att vi duschar efter matchen.
Kör man direkt är det samling kl.09:45 på Hyllie IP.
Mvh
Ledarna
Trupp:#1 Wilma Lindsjö
#6 Elsa Lamréus
#8 Thyra Nilsson
#11 Nelli Olofsson Prag
#14 Thea Bivefors
#17 Ebba Nilsson
#20 Agnes Werkelid
#21 Lily Arkliden
#22 Lina Jeppsson
2020-03-15 17:03

I tider utav mycket oro och frågor spelade tjejerna idag match mot Hyllie IK, målet var att försöka bygga vidare på det vi gjorde bra förra helgen.


Vi hade redan kommit överens med Hyllie att det sedvanliga hälsandet osv hoppar vi över utan kör matchen rakt upp och ner.


Matchen satte igång och vi tog tag i taktpinnen med en gång. Vi höll bollen bra inom laget och försökte spela oss till bra lägen. Tyvärr tappade vi skärpan lite efterhand och kom in i lite tjongade och höll inte i bollen som vi ska göra samt sjönk för långt ner i vår press och vi släppte upp Hyllie längre upp i plan. Men i sista sekunden så kom vi till ett bra inläggsläge och fick in 1–0 genom ett självmål.

I paus pratade vi mycket om att vara helhjärtade i vår press, hålla i bollen, hitta ytan i mitten och sedan fördela ut bollarna längst kanten. Detta blev betydligt bättre i andra halvlek då vi fullständigt ägde matchen. Vi var mycket tryggare med bollen och kom till jättefina lägen och stänkte även in både två och 3–0.

Inför sista ville vi försöka få till att vi bytade kant lite oftare. Våra yttrar kom på jättefina löpningar och hade luckan men fick inte bollen. Vårt spel fortsatte och vi kom till många jättefina lägen via inlägg, djupledsbollar men hade svårt att få in bollen. Det ska sägas att Hyllie också var enormt duktiga på att täcka våra skott och inspel. Efter mängder av lägen och bra hörnor bla en stolpe så dundrade Agnes in ett skott ifrån sin högerbacks position och fastställde slutresultatet 4–0.


Vi tränare var mycket nöjda över matchen och ser att det verkligen har gått framåt. Tjejerna är med på noterna hur vi vill spela och blir lite sura på sig själva då det inte alltid funkar men det är bara positivt. Det blir inte rätt alla gånger men försöker man inte lär man sig inte.

Dagens målskyttar: självmål, Rebecca, Mira och Agnes

 

3 snabba

·         Hade varit skönare om matchen var i lördags

·         Nya tjejerna har lyft hela laget.

·         Alltid lika härligt när man ser vågen mot föräldrarna


<< Tillbaka

 
 
VÅRA CUPER
HUVUDSPONSORER
MATERIAL SPONSORER
WEBBSHOP
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL