Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vellinge Idrottsförening
ÅRETS IDROTTSFÖRENING I SKÅNE 2019
Flickor 2007/2008

Vellinge IF
9 - 1
Oxie SK
Vellinge IF9 - 1Oxie SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 maj, 11:30
Plats:Vellinge IP Östranplan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 132205029
Samling:10:45, Östran
Aktivitetsinfo: Hej,
Som vanligt kommer vi ombytta och med vattenflaskor i denna serie toppmatch mot Oxie.
Mvh
Ledarna
Trupp:#1 Wilma Lindsjö
#2 Alice Bengtsson
#6 Elsa Lamréus
#8 Thyra Nilsson
#11 Nelli Olofsson Prag
#14 Thea Bivefors
#17 Ebba Nilsson
#20 Agnes Werkelid
#21 Lily Arkliden
#24 Ellen Spendrup
Ella Wällersten
Mira Liljegren
Rebecca Pettersson
2020-05-17 20:10
Hur ska man börja och göra en kortare sammanfattning efter en sådan här match. En helt otrolig insats utav tjejerna. Vi tränare var väldigt spända inför matchen. Vi visste om att vi har haft svårt mot Oxie genom åren samt att de har inlett serien på ett bra sätt precis som vi. 

Det är ju som sagt lite annorlunda nuförtiden och vi träffas lite senare än vanligt innan match och har genomgång ute på plan och vi har försökt med lite olika sätt få tjejerna att tagga till. Men känslan denna gång kändes bra redan ifrån början och när vi sedan vann och ja detta är sant vi vann slantsinglingen när hände det sist :) så blev känslan ännu bättre.

Matchen startade och direkt ifrån start var det som tjejerna hittade rätt. Bra rörelse, passningsspel och jättefina kombinationer. Det var en bra match mellan två lag som ville spela fotboll men man kände att vi har övertaget och i den sista självaste sekunden så tog vi oxå ledningen. Det var ett spralligt gäng som kom till pausvila och det lös självförtroende om dom. Vi ville inte ändra för mycket i spelet då vi var nöjda men ett par småsaker som vi sett och vi var övertygade om att Oxie kommer att tröttna då vi fick dom att jaga boll hela tiden pga vårat fina passningspel.

Andra halvlek börjar och vi var lite oroliga över motvinden men det kunde vi låtit bli. Vilken halvlek de gör. De gör en helt fantastisk halvlek. Stora skillnaden mot tidigare matcher var att vi höll i bollen på mitten och fördelade bollen på ett perfekt sätt. Tjejerna pratade, visade var dom ville ha passningen och hjälpte varandra. Tror aldrig jag sett dom ta för sig på det sättet dom gjorde 100% i varje duell. Vi gick till pausvila med våran bästa halvlek bakom oss och vi tränare kunde bara säga lovord. Det ända vi jobbade med var att försöka hålla tjejerna fokuserade för en halvlek till. Kan villigt erkänna att det även var svårt för en annan. 

Sista halvlek var ingen skillnad mot tidigare , spelet fortsatte och de bara körde på. Vi brukar inte alltid jubla så högt när målskillnaden har stuckit iväg men det var svårt att låta bli när många av målen var så otroligt fina.Tjejerna var värd varenda applåd. Slutresultatet skrevs till 9-1 .När sedan ramsan startade för att få till vågen kan jag inte minnas föräldrar vara med och skrika ett svar så högt som i lördags , underbart.

Nu hoppas vi att vi kan bygga vidare på detta fina spel för nu vet vi att vi kan och hur vi ska göra.

Grönt kort delades ut till Thyra.

3 snabba

* Fantastisk match 
* Rebeccas målgest 
* Vår bästa enskilda match

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER
VÅRA CUPER
MATERIAL SPONSORER
WEBBSHOP
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL