Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vellinge Idrottsförening
ÅRETS IDROTTSFÖRENING I SKÅNE 2019
Flickor 2007/2008

Vellinge Idrottsförening
vs
BK Höllviken
Vellinge IdrottsföreningvsBK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 april, 11:00
Plats:Vanningen - Sporthall
Samling:10:30, Östran
Aktivitetsinfo: Hej,
Nya direktiv och träningsmatcher för barn är tillåtna. Till helgen skulle vi egentligen spelat seriematch hemma och kan därför utnyttja den tid för träningsmatch. Parallellt med att vi försöker hitta en motståndare skickar vi ut kallelse.
Mvh
Ledarna
2020-04-20 11:47
Efter många om och men så är det nu tillåtet att spela matcher igen. Efter mycket slit fram och tillbaka så fick vi napp på en match mot Höllviken. Stort tack också till alla som svarade så fort till kallelsen. 

Lite spännande att se var vi står då Höllviken kommer att spela en serie högre upp den den vi ska göra och det brukar vara jämna matcher mellan oss. Första halvlek var en jämn tillställning med ett litet plus till oss tycker jag. Vi tar också ledningen. Tyvärr släpper vi två rätt så snabba mål efter varandra och blir lite osäkra i våra roller.

I pausen vill vi bara förändra lite då vi tycker att vi gör en bra match men hade svårt att nå fram till tjejerna som på något sett verkligen såg nedslagna ut. Vi trodde att vi hade peppat upp dom men så verkar inte vara fallet som en liten trist tendens så gör vi som i förra matchen och kommer ut verkligen bleka i andra. Tar inte löpningar, spelar för långt ifrån varandra och tar många felbeslut. Tyvärr straffar detta också sig. Ett par baljor emot oss och förmiddagen är lite förstörd. Till tredje vaknar vi till lite igen och den är väl helt ok. Matchen slutar med en klar 2-6 förlust.

Efter matchen hade vi ett längre snack med tjejerna om matchen och vad vi måste bygga vidare på och även måste ta bort. Vi är för tillfälligt väldigt svajjiga i våra prestationer och saknar självförtroende i det som vi egentligen kan. 

Men vi kommer igen var så säkra. Där ligger nu lite olika saker på ritbordet som vi hoppas ska leda till Succè :)

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER
VÅRA CUPER
MATERIAL SPONSORER
WEBBSHOP
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL