SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge IF
ÅRETS IDROTTSFÖRENING I SKÅNE 2019
Damer A

Lunds BOIS
0 - 8
Vellinge IF
Lunds BOIS0 - 8Vellinge IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 oktober, 13:00
Plats:Gunnesbo Gård A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130320122
Samling:11:30
Islossning och säkrat kontrakt!
2021-10-07 16:01

Inför matchen mot Luns BOIS var läget minst sagt utsatt. Vi hade försatt oss i en utmanande situation men samtidigt hade vi allt i våra egna händer. 

 

Några sena återbud på morgonen gjorde att nervositeten åkte upp några steg ytterligare. Samtidigt hade vi 100% förtroende för vår trupp, en stark trupp som vi vet kan leverera på otroliga höjder.

 

Det väntade konstgräs borta mot Lunds BOIS och vi hade haft en träningsvecka på konstgräset för att förbereda oss maximalt. Vårt sätt att spela och våra spelartyper trivs väldigt bra på konstgräs. 

 

Matchen inleddes i ett ganska mediokert tempo. Vi var tagna av stundens allvar. Samtidigt ville vi behålla lugnet och spela den fotboll som vi hade beslutat innan matchen. Efter 15 min tittade vi på klockan och ställningen var 0-0. Samtidigt hade några ledare koll på övriga matcher i serien. Vi visste att om vi kunde vinna och övriga reslutat gick med oss kunde vi säkra kontraktet i div2.

 

Efter knappt 20 min spelade började det vi kan kalla för Elin "Svebbe" Svensson show!

Elin väggspelade sig snyggt igenom och i friläget placerade hon snyggt in 1-0 och vild glädje!

Känslan efter det förlösande målet var att alla vågade lite mer, blev lite tryggare med bollen och tog bättre beslut. 

 

I matchminut 27 och 28 utökades ledningen till 2-0 och 3-0 genom otroligt fina mål av "Svebbe". Äkta hattrick men Elin var inte färdig ännu...

Efter drygt 30 minuter hade vi full kontroll på matchen, det sågs lite leende igen och även vi på bänken kunde njuta lite av att titta på det fina spelet som bjöds. Vi vågade rulla boll och spela en snabb och effektiv fotboll. Efter 36 minuter satte Elin Svensson sitt 4:E mål för dagen och vi kunde ta med oss en ledning med 4-0 in i paus! Jäkla vad skönt och vilken urladdning, alla tjejerna var fantastiska och var på bästa spelhumöret!

 

Vi lovade varandra i paus att fortsätta vårda bollen och inte bjuda på något. Vi ville ha med oss "nollan" hem.

 

I inledningen på andra halvlek gjorde vi ett vackert mål fram till 5-0, gissa vem?! Såklart Elin Svensson och hennes femte mål i matchen. Också en plats längst upp i skytteligan inför avslutande matchen.

 

Efter knappa 60 min spelade så tog sig Elin runt på kanten men spelade osjälviskt fram Matilda som snyggt slog in 6-0 målet. Allt verkade gå vår väg! Vi tyckte vi förtjönade detta efter matcher med lite motflyt.

 

Bara minuter senare tog sig vår lagkapten tag i bollen och ville gärna komma med i protokollet.

Både 7-0 och 8-0 signerades av lagkapten och mittbacken Felicia! Grymma långskott med bra sikte med både höger och vänster fot.

 

Alla spelare i truppen gjorde femstjärninga insatser! Så grymma tjejer!

 

Kontraktet är säkrat och på lördag tar vi oss an Uppåkra i seriens sista match.

Hoppas ni kommer och hejar fram oss, vi ska göra allt för att sluta med flaggan i topp!

 

Ses på IP lördag 11:00!

 

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 9/10 11:00
0 - 2  
Lör 9/10 11:00
0 - 2  
Lör 2/10 13:00
0 - 8  
Lör 2/10 13:00
0 - 8  
Lör 25/9 11:00
2 - 2  
Lör 25/9 11:00
2 - 2  
 
 
HUVUDSPONSORER
LAGSPONSOR
VÅRA CUPER
MATERIAL SPONSORER
WEBBSHOP
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL
AKTIVITETSPARTNER