Anmälan till Sommarfotboll med Malmö FF i Vellinge 2024 är öppen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge IF
#TillsammansÄrViStarka

Ytterligare fem stycken nyförvärv till damlaget
2024-03-27 18:00

Trots att frimånaden är över sedan länge har damlaget välkomnat ytterligare fem stycken nyförvärv.

 

Det rör sig om:

  • Agnes Hallgren, född 2005 och anslutit från FC Staffanstorp
  • Amanda Munther, född 2005 och anslutit från FC Rosengård
  • Angelina Öjfelth, född 2007 och anslutit från FC Rosengård
  • Siri Theilgaard, fööd 2003 och anslutit från collegefotboll i USA/FC Rosengård
  • Wilma Andersson, född 2006 och anslutit från Hyllie IK

Varmt välkomna till Vellinge IF, Agnes, Amanda, Angelina, Siri och Wilma! ❤️ 💙

 

 

#TillsammansÄrViStarka

Kommande match för herrlaget | DM-slutspel
2024-03-25 22:00

Under försäsongen har herrlaget spelat DM-gruppspel mot Heleneholms SK, Skabersjö IF och Hyllie IK. Det blev en förlust mot Heleneholms SK som följdes upp av två vinster mot Skabersjö IF och Hyllie IK med en målskillnad på 11-6.

 

Med anledning av ovanstående knep herrlaget en andraplats i gruppen och blev en av de 16 bästa grupptvåorna, vilket i sin tur resulterade i att de knep en slutspelsplats. I torsdagens lottning drogs Stehags AIF som motståndare, som vann samtliga tre matcher i sin DM-grupp med en målskillnad på 14-1.

 

Med andra ord blir det en högst spännande match om en vecka när lagen drabbas samman. Styrelsen uppmanar samtliga medlemmar att komma till Östran för att stötta herrlaget till avancemang till omgång 2 i DM-slutspelet. ❤️ 💙

 

🆚: Stehags AIF

🗓️: Måndag 1 april

🏟️: Vellinge IP Östran

🕐: 14:00

 

 

#TillsammansÄrViStarka

Prova på golf hos Söderslätts GK
2024-03-23 08:00

🌟 Är du mellan 9 och 16 år och nyfiken på golf? 🌿

 

⛳ Söderslätts GK bjuder in DIG till en exklusiv chans att prova på golf helt GRATIS! 🎉

 

Ta tillfället i akt och lär dig golfens grunder under två inspirerande timmar med vår erfarna tränare, Hampus Nilsson. Detta är din chans att ta dina första steg på golfbanan, träffa nya vänner och kanske upptäcka en ny passion.

 

📅 När? 28 mars, kl. 13:00-15:00
📍 Var? På de gröna fälten hos Söderslätts GK
👟 Behöver du utrustning? Oroa dig inte, vi har allt du behöver låna!
🚀 Vem kan delta? Ingen tidigare erfarenhet krävs – bara din entusiasm!

📣 Platserna är begränsade, så säkra din plats idag! Det här är ett äventyr du inte vill missa. För mer information och anmälan, kontakta oss direkt på Söderslätts GK.

 

✨ Gör dig redo att svinga klubban och ha kul – vi ses på banan! ✨

 

#SöderslättsGK #ProvaPåGolf #Ungdomsgolf #GratisGolf #HittaDinPassion #GolfÄventyr

Vellinge IF har en ny styrelse
2024-03-14 22:15
Igår den 13 mars hölls Vellinge IF:s årsmöte, där en ny styrelse röstades fram.
 
Ordförande Linus Göransson valde att kliva ner som ledamot och Therese Sunesson röstades fram som ny ordförande för en tid av ett år.
 
Nils Mauritzson (nyval), Jerker Eriksson (omval) och Marie Nilsson (omval) röstades fram som ledamot för en tid av två år. Linus Göransson (fyllnadsval), Goran Medjedovic (nyval) och Emma Lundh (fyllnadsval) röstades fram som ledamot för en tid av ett år.
 
Anna Wällersten valde att avgå med ett år kvar på sin mandatperiod. Styrelsen vill tacka henne för sitt stora engagemang både i form av tid och hjärta och önska henne lycka till i framtiden.
Vill du engagera dig i styrelsen?
2024-03-04 22:00

Om lite mer än en vecka är det återigen dags för Vellinge IF:s årsmöte. Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och beslutar bland annat om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelsen, valberedningen och som revisorer.

 

Föreningen är nu i behov av personer som kan och vill ta sig an ett styrelseuppdrag. Att vara med i en styrelse är givande och många gånger väldigt lärorikt. Du har bland annat möjlighet att påverka föreningens inriktning.

 

En ideell förening, som Vellinge IF är, måste ha en styrelse för att kunna leva vidare. Styrelsens uppdrag är att bereda olika frågor, förvalta de beslut som årsmötet fattat, leda föreningens arbete samt representera föreningen i olika sammanhang.

 

Är du stödmedlem, spelare, förälder till ett barn som spelar i Vellinge IF eller på ett eller annat sätt stöttar föreningen och känner att du vill bidra till att driva vidare föreningen framåt, tveka inte att höra av dig. All hjälp är bra hjälp!

 

Är du intresserad att ta dig an ett uppdrag eller har frågor eller funderingar, vänligen kontakta verksamhetschef Mats-Åke Nilsson via telefonnummer 073-536 73 63 eller e-post kansli@vellingeif.com.

Stötta Vellinge IF
Nyheter från våra lag
U15/16, 15/01 14:38 
Pojkar 2009, 12/01 12:00 
Damer A, 28/09 09:57 
Damer A, 18/09 15:34 
 
Huvudsponsor
Materialsponsor
Våra cuper
Stötta oss
Skyltpartner
Klubb 1928
Tjänster och material