Pojkar 08

Pojkar08 tränar under vinterhalvåret, start 1/10, på Vanningens konstgräs. Tisdagar och torsdagar mellan kl 17-18,30


P08 består av drygt 25 grabbar som alla gillar att spela fotboll. Har du en kille som vill göra oss sällskap är det bara att titta förbi en av våra träningar. Tycker han, precis som vi andra att detta med fotboll var ju roligt så skickar ni in en intresseanmälan till vårt kansli och ni blir en del av denna roliga gemenskap. 


KONTAKTA TRÄNARNA:


Björn Svenburg

bjorn.svenburg@teliacompany.com
0706-21 80 33


Jörgen Vatn

jorgen.vatn@hotmail.se


 
 


V40
2017-10-08 13:45
Ännu en vecka har gått. 
Klubben har nu gått på vinterschemat vilket för oss innebär träning tisdag/torsdag kl 17-18,15 på konstgräset och ytterligare 15 minuter utanför plan innan vi är färdiga. Denna vecka körde vi lite start och stopp på gräsmattan sidan min. 

Två av serierna har haft sin avslutningsmatch. 
Röd serie åkte till Veberöd och mötte ett lag som innan vår match inte förlorat i 7manna. Nu har de gjort det. Vi gjorde en riktigt bra match. Stabilt bakåt och lite rakare framåt. Synd att vi skulle återupplevas i seriens sista match. 

Blå serie avslutade på hemmaplan. En stabil storseger mot Höllviken. Ibland lite slött och slarvigt men stundtals riktigt bra. Även här blev det lite rakare och snabbare än under större delen av hösten. 

2👍 I veckan och på onsdag avslutar vi den vita serien. 
V39
2017-10-01 13:20
Träningarna i v39 var betydligt bättre än under förra veckan. Fattas bara annat. 

Tre matcher spelades. 2 i serie vit och 1 i serie blå. 
För vit blev det tyvärr två förluster. I veckan mot TFF och under helgen mot Hyllie. Tyvärr liknade matcherna varandra. Vi är inte där. Vi går inte in i dueller, vi har meter till motståndare när vi markerar, vi trycker inte in våra chanser och vi bjuder på galet mycket onödiga mål genom dålig markering, tafatta beslut och inte speciellt bestämda passningar. Detta måste vi ändra på. 

Lag blå gjorde en match mot Gislöv som går in på höstens topp 3. Totalt överlägsna hittade vi under långa perioder en bra mix av passning, löpning med boll och egna dribblingar. Emellanåt glömmer vi bort oss och blir för snälla mot motståndaren och för ego mot oss själva. När vi spelar som vi ska är vi väldigt duktiga. Tyvärr har hösten bjudit på för många djupa dalar, både på träning och match. Detta skall vi få bort nu när vi går på konstgräs. 

Veckans matcher 1👍 Och 2👎
V38
2017-10-01 13:07
Under vecka 38 fick vi en ny spelare på besök. Vi hälsar Noah välkommen till P08. 
Tyvärr fick Noah en trist start då hans nya lagkompisar hälsade honom välkommen med två mindre bra träningar. Två träningar som lämnade mycket att önska. 

Veckan bjöd också på tre matcher
På fredagen spelade lag vit en trög, trist och dålig match. Vi fick fullt rättvist stryk mot ett bättre och ett lag med mycket mer vilja i form av Skanör. 

På söndagen hade både lag blå och rött match. Blå stod för en bra insats framåt men glömde helt bort att försvara sig. Vi gjorde många mål, men vi gav också bort en hel del. Behåll anfallsspelet och glöm försvarsinsatsen, över hela plan. På det stora hela var vi bättre än Lindeborg och vann rättvist om än onödigt spännande på slutet

Lag vit stod för helgens bästa prestation. I lugn och ro rullades bollen runt. Tryggt och säkert höll vi Svedala på avstånd och tog en trevlig skalp med ett mål mer gjort än dem. 

Veckans matcher summeras med 2👍 och 1👎
v37
2017-09-16 15:52
V37 har bjudit på allt. Det började med en vanlig träning. Onsdags matchen i vita serien blåste bort, ny datum den 27/9. 
Torsdags träningen delades av 13 tappra lirarare i ett riktigt regn väder. 
Lördagen bjöd på två matcher. Tung hemmamatch i blå serie mot kommun grannarna från V Ingelstad. En match som började bra men dalade sedan ganska kraftigt. Det kämpades väl, men inte alltid så rätt. Efter ett par bra matcher i blå serie blev det ett litet hack i kurvan 👎  
Andra matchen var i röd serie mot TFF. Efter en lite nonchalant inledning tog grabbarna tag i matchen och var klasser bättre än motståndarna. Dock önskar vi att vi kommer tillbaka till nivå med bättre tryck i passningarna så att vi får upp farten i spelet 👍

Veckan slutar med support till vårt A-lag. Lotteri/ tävling och gästspel som bollkallar
V35 & 36
2017-09-10 17:24
Två nya veckor har passerat och laget har spelat ytterligare 6 matcher, 2 per serie. 

I den röda serien åkte vi till Klagshamn och Klagshamnsdagen. Tyvärr glömde vi att där fanns ett jobb att göra och innan vi visste ordet av hade ett inspirerat  Klagshamn avgjort matchen. Andra hälften av matchen blev bättre, men ett hårt uppvaknande om att alla matcher skall spelas i 40minuter. 
Då matcherna kommer tätt fick vi några dagar senare chans att ta revansch. Vi mötte FcT och efter en ganska jämn första halvlek tog vi tag taktpinnen och gick rättvist ifrån planen som vinnare. 
En lärdom från matchen är att alltid gå på toaletten innan matchstart 😀

Den blå serien har varit lite lik den röda. En tuff match i v35 och en stabil i v36. Först fick vi rättvist stryk av LillaTorg. Vi åker på "dumma" mål då vi inte snackar och hjälper varandra. Vi ska prata på plan och efter match inte innan under genomgång. 
En vecka fick vi vänta på revansch. I och mot Skegrie gjorde vi höstens bästa 20minuter. Passningar och rörelse som vi pratar om på träningen visades på ett bra sätt. När vi gör detta kommer även målen i lagom takt. Tyvärr tappade vi koncentrationen i andra halvlek och slutade göra vad vi pratat om. På det stora hela var vi väldigt mycket bättre och gjorde många bra mål. 

Vit serie har kört på som tåget. Två bra matcher mot Bunkeflo FF och Anderslöv. Två matcher med bra kämpa och många mål framåt. I matchen mot Bunkeflo var vi aldrig hotade utan kunde ganska snabbt spela ut och i andra halvlek rullade vi ut dem på ett fint sätt. Även matchen mot Anderslöv var bra. Anderslöv bjöd på en tuff match och hade några farliga läge som vi klarade av. Tre påpassliga mål ifrån oss och vi lämnade planen som vinnare i en jämn och trevlig match

Vi tränar vidare för 3 nya matcher under v37 samt avslutar nästa vecka med att vara värd för vårt A-lags match mot Limhamns FF
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Vellinge Idrottsförening, 06/10 16:00 
Vellinge Idrottsförening, 29/09 09:29 
Vellinge Idrottsförening, 26/09 08:03 
Vellinge Idrottsförening, 04/09 16:10 
Vellinge Idrottsförening, 16/08 11:17 
 
VI TACKAR ALLA VÅRA SPONSORER