SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge IF
ÅRETS IDROTTSFÖRENING I SKÅNE 2019
P02

Vellinge IF Herrar U
Välkommen till Vellinge IFs Herrar U!
Under 2020 kommer vi spela i HJ Div.1 Skåne.
Vill du provträna kan du kontakta oss på vellingeifp02@gmail.com eller 0704528829.
/Tränarna
Referat: Vellinge IF - Landskrona BoIS
Vinst mot serieledarna!
2019-05-05 21:04
I omgång 5 ställdes vi mot serieledande Landskrona BoIS, som inlett med tre vinster och en oavgjord. Detta skrämde inte våra spelare, utan fungerade snarare som tändvätska. Efter ett fint väggspel på vänsterkanten slog Seksan in bollen till en helt friställd Oscar, som enkelt kunde göra 1-0 redan i 10:de matchminuten. Sju minuter senare skruvade Benjamin in 2-0 och vi hade full koll på matchen. Landskrona reducerade på straff i 38:de minuten och detta gav dem ny energi, men istället för en kvittering lyckades vi sätta dit trean genom Erik i halvlekens sista minut. Ett mycket psykologiskt viktigt mål och vi kunde gå till halvtidsvila med en tvåmålsledning. I andra halvlek bevakade vi vår ledning och i 63:e minuten ryckte Oscar sig fri och placerade säkert in sitt andra mål för dagen. BoIS reducerade med ett snyggt skott i 76:e minuten, men närmre än så kom de inte och matchen slutade 4-2. Nu gäller det att ta med sig det fina spelet till nästa match, då vi möter BK Höllviken.
Vi tackar domarna och Landskrona BoIS för matchen.
Referat: Vellinge IF - Kristianstad FC
Stabil seger mot Kristianstad
2019-04-21 22:55
Den här varma vårdagen tog vi emot Kristianstad FC på Östran i strålande solsken. Men det var inte bara solen som värmde utan även spelet och framförallt då i första halvlek. Passningsspelet, som var som bortblåst senast, satt nu mycket bättre och vi kunde ta kommandot direkt i inledningen av matchen. Kristianstad vaknade dock till liv och skapade också en riktigt farlig chans, men avslutet träffade utsidan av stolpen. Strax därefter fick vi en frispark en bit utanför straffområdet på vår högerkant, som Benjamin förvaltade väl och 1-0 var ett faktum. Bara en minut senare sprang Felix i djupled, skottfintade backen och slog in tvåan. Några minuter senare ryckte Alvin ifrån sin back och placerade säkert in bollen bakom en bedrövad bortamålvakt. På tio minuter avgjorde vi matchen med effektiva avslut, något vi saknat i tidigare matcher. I andra halvlek försökte KFC trycka på framåt, men närmre än en omdiskuterad straffsituation kom de aldrig. Ett stabilt spel från alla i laget gav oss tre välförtjänta poäng. 
Vi tackar domarna och motståndarna för matchen.
/Tränarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Vellinge Idrottsförening, 23/09 10:47 
Vellinge Idrottsförening, 08/09 09:49 
Vellinge Idrottsförening, 03/09 12:22 
 
HUVUDSPONSORER
VÅRA CUPER
MATERIAL SPONSORER
WEBBSHOP
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL
AKTIVITETSPARTNER