SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge IF
ÅRETS IDROTTSFÖRENING I SKÅNE 2019
Flickor 2007/2008

Bli medlem i Vellinge Idrottsförening
BLI MEDLEM
Flickor 2007/2008
TRÄNARE FLICKOR 07-08
Daniel Nilsson
0705-20 24 69

Mikael Nilsson
mikael.bara@gmail.com
0733-24 21 74

Henrik Wällersten 
Henrik.wallersten@gmail.com 
0706-60 84 64

Marie Nilsson (Kontaktperson)
0736-61 28 72
Sommaravslutning
2020-06-29 22:27

En väldigt speciell vår på alla sätt har avlutats. Jag tänker att jag håller mig till det fotbollsmässiga så har vi gjort en härlig resa denna vår. Vi har verkligen utvecklats och tjejerna har tagit många steg framåt. Det har varit rätt mycket förändringar under detta halvår i vår trupp mot föregående år men gruppen är helt fantastisk och sammanhållningen är enorm.


Vi har spelat vår första säsong med resultat även om det inte har räknats i en officiell tabell pga. rådande omständigheter så ville tjejerna att vi skulle hålla koll på resultat och det har vi gjort. I denna tabell slutade vi på en finfin andra plats.


Vi har utvecklats på alla plan och det gäller både spelare som ledare. Tyvärr har vi fått mycket inställt som vi hade planerat de första 6 månaderna såsom spela lite större cuper med övernattning och träningsläger i Danmark. Men planerna ligger kvar bara framskjutna. Nu över till våran avslutning.


Vi chansade detta året på att vädret skulle vara bra och ha en avslutning i Kämpinge, man kan väl lugnt säga att vädret var på vår sida. Kul också att så många kunde vara med. Efter samling färdades vi till stranden och de flesta slängde sig i det överraskande varma vattnet. Efter badet var det dags för hemmalagad pastasallad med kyckling eller haloumi. Maten verkades att uppskattas för den slank ner snabbt. En del badade vidare och en del drog sig till beachvolleyplanen som Henke byggt upp. Efter ett tag var vi alla samlade och vi tränare samt Kim som tacksamt ställt upp som förare kunde avnjuta en härlig volleybollmatch med blandat spel. Mycket skratt och gliringar flög över planen och den tävlingsinstinkt som börjat komma i matcher tog över även här 😊. Efter 3 set i härlig kvällssol blev det snacks och dryck som vi tacksamt fått sponsrat där passade vi tränare på att tacka alla för detta halvår och berättade lite vad vi gjort och vad om kommer hända efter lovet. Vi delade ut lite presenter där även ett träningsbingo fanns med (många hade frågat efter detta).


Vi ledare passar återigen på att tacka för de fina presenterna som vi fick.


Därefter en klassisk lagbild såklart.


I Galleriet är det uppladdat härliga bilder från vår kväll tillsammans.

 

Ha nu alla en riktigt skön sommar

 

Sista två matcherna
2020-06-15 22:56
Ladda album (+7 bilder) >>

Det har varit lite hektiskt på sistone så har tyvärr inte hunnit skriva så mycket men tänkte göra en sammanfattning här och nu.


Om vi börjar med Trelleborgs matchen så var det med väldigt tunga steg och ledsna miner som tjejerna lämnade Vångavallens konstgräs. Det är både smärtsamt och se dom så nere men samtidigt gillar man ju deras inställning till matcherna.


Det var en rätt märklig match där vi stod för spelet och chanserna och TFF för målen. Tjejerna pratade väldigt mycket i pauserna om vad dom behövde göra för de var inte nöjda med sig själva. Men idag ville inte bollen in och vi saknade det lilla flytet som vi behövt. Vi fick mycket beröm ifrån våra motståndare för vårat spel så det tar vi med oss. Var jämt länge och chansen fanns men bollarna dansade på mållinjen för vår del och precis innan för deras del. Tyvärr rann siffrorna iväg lite på slutet och förlusten skrevs till 4-0.


Efter ha jobbat lite mer på positionsbyte under veckan och få med oss boll i fart så var det dags för en liten utmaning att i helgen och gå tillbaka till 7manna spel. Det kändes väldigt konstigt och litet. Vi skulle möta FC Rosengård 1917.


Det var uppspelta miner redan på uppvärmningen och de var väldigt bestämda med att de skulle vinna och avsluta säsongen bra. Vi pratade också om att nu när vi har så många avbytare så kommer vi byta var 10min och byta ut de fyra därfram. Så alla visste redan vilken plats de skulle ha när de körde sitt byte.

Vi fick in ett mål direkt efter avspark men efter det var det lite tyngre. Man märkte att vi var ovana samt det inte är lätt då man helt plötsligt inte har offside längre. Det förvirrade både oss framåt och bakåt. Vi äger matchen fullständigt men får inte in mer än det målet i första. Rosengård har ett par farliga kontringar då de skjuter upp bollen och har någon tjej ståendes bakom vår backlinje.


I paus pratade vi mycket om att fortsätta äga matchen men lita mer på oss själva och hålla lite mer i bollen och passa runt den. Lita på vårt spel som vi har då är vi som absolut bäst. Andra halvlek var betydligt bättre än första. Värmen tog ut sin rätt på våra motståndare som fick jaga mycket boll när vi spelade riktigt bra. Vi hade nu utökat till en 3-0 ledning


In i sista så kom vi överens om att bara fortsätta och avsluta en finfin vårsäsong på bästa möjliga sätt. Vilket vi också gjorde. Tjejerna var väldigt bestämda på vad dom ville och peppade varandra. Matchen slutade 7-1 och vågen kunde stoltsera mot föräldrarna bakom galler 😊.

 

3snabba

·         Var det mer än jag som brände pannan?

·         Bra avslutning på en bra säsong

·         Längtar redan till Seriespelet i höst (fast först ska vi ha en bra sommar)

 

 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Vellinge Idrottsförening, 04/05 17:11 
Vellinge Idrottsförening, 12/04 14:28 
Vellinge Idrottsförening, 09/03 12:33 
 
HUVUDSPONSORER
VÅRA CUPER
MATERIAL SPONSORER
WEBBSHOP
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL
AKTIVITETSPARTNER