SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge IF
ÅRETS IDROTTSFÖRENING I SKÅNE 2019
P08

Bli medlem i Vellinge Idrottsförening
BLI MEDLEM
Pojkar 08

Pojkar08 tränar under sommarhalvåret, på Vanningens Konstgräs tisdagar och torsdagar mellan kl 17-18,45 samt måndagar 18,15-19,15 även det på Vanningens Konstgräs

 

P08 består av 20-25 grabbar som alla gillar att spela fotboll. Har du en kille som vill göra oss sällskap är det bara att titta förbi en av våra träningar. Tycker han, precis som vi andra att detta med fotboll var ju roligt så skickar ni in en intresseanmälan till vårt kansli och ni blir en del av denna roliga gemenskap. 

 

KONTAKTA TRÄNARNA:

 

Björn Svenburg

bjorn.svenburg@teliacompany.com
0706-21 80 33

 

Jörgen Vatn

jorgen.vatn@hotmail.se

 

 

 

 


 

 

Vinterns Skåne VM
2021-11-23 12:05
Lunds Bk Fc Bellevue. Fc Rosengård Hyllie IK

Årets Skåne VM är igång. Vi startar med två hemmamatcher. I Röd serie mot Lunds BK. Här gör vi gästvänligt som Lund gjorde mot oss i höstas. Sover oss igenom 1/2 matchen och ger Lund en 4-0 ledning utan att de behöver förta sig. I mitten av andra perioden börjar vi spela upp oss och i tredje är vi nästa ifatt målmässigt, 3-4. Då kommer från ingenstans ett nytt baklängesmål mitt i vår konstanta press och matchen är förlorad. Tyvärr ett steg bakåt jämfört med hur det såg ut i Linköping.

I Blå serie fick vi besök av Fc Bellevue. Ett FcB som var riktigt skakat. Vi gör snyggt både 1-0, 2-1 och 3-2 i första och andra halvlek. Tyvärr grinar åter oturen/oförmågan att stänga och vinna matcher oss i ansiktet och på ett lite för enkelt sätt vänder FcB matchen och vinner med 4-3. Matchen är bra och jämn men för självförtroendet är det hög tid att börja vinna denna typ av matcher igen så som vi en gång gjorde men vi får ta nya tag redan nästa helg.

Ny fredagkväll och ny match i SVM Röd serie. Vi var ute efter revansch från förra veckan då vi gjorde en svag insats. Nu i möte med Fc Rosengård tog vi tag i taktpinnen från start. Trycker på och får utdelning efter en liten stund. Vi fortsätter trycka på och trots ett olyckligt baklängesmål kör vi bara vidare. 3-1 i första pausen och bra spel. Vi börjar bra även i andra. Tyvärr strular vi till det och motståndet går upp i lika läge. Inte heller denna gång deppar vi utan bara kör. Det ger utdelning redan i perioden och vi öser på hela matchen ut. Vinner med 7-3 men framförallt gör vi en mycket bättre insats än förra veckan. 
På söndagförmiddagen var det dax att möta Hyllie IK i SVM Blå serie. Var ett tag sedan vi möttes och även Hyllie hade växt till sig. Även i den a match spelar vi bra. Skapar många målchanser och rusar i sista perioden mot en klar vinst, 10-3. 

Linköping cup
2021-11-15 14:38

En helg i mitten av November åkte delar av laget till Linköping för att spela 5 tuffa matcher. SJ gamle vän tog oss säkert upp på fredagkvällen och på lördagen var det tidig uppgång för match mot Kalmar Södra. En match där vi visar oss från vår bästa sida. Dominerar spelet i 50 minuter och har en fullt rättvis 2-0 ledning innan Kalmar reducerar i sista minuten. Lite nervöst på slutet med en riktigt fin insats mot laget som senare vann vår 5 lagsgrupp.

Lunch matchen mot Reymersholms IK var även den bra i 45 minuter. Även i denna match för vi spelet även om vårt motstånd stack upp med ett par farliga hörnor mot sina väldigt mycket längre mittbackar. Det kändes helt säkert fram till det var ett par minuter kvar och vi inyte längre kunde läggau undan fokus från domarens insatser. Efter att ha fått alla frisparkar emot oss blundade domaren för matchens klaraste frispark och Reymers kontrade in kvitteringen i matchens sista minut, trodde vi. 1-1 var väl ändå okej, men tyvärr hinner vi släppa in ett mål till. Matchen slutar ganska orättvist 1-2 och frustrationen är total. Alla gör vi så gott vi kan, men denna domaren var riktigt dålig men vi måste verkligen kämpa på att lägga fokus på rätt saker istället för att vara arga på domaren.. Tyvärr följde denna frustration med in i dagens sista match mot AIK. Ett motstånd som gjorde vad de ville första 25 då vi var riktigt under isen. Tyvärr släpper vi in tre ganska enkla mål och matchen är avgjord. Vi reser oss dock i andra halvlek. Är då bättre än motståndet och vinner halvleken med 1-0 och har bud på fler mål. Dock rättvis AIK vinst. Middag, inhandling av godis och en god natts sömn så är det nya tag under söndagen.

Första söndagsmatchen var mot IFK Norrköping. Vi lyfte spelet och var väl egentligen bättre än motståndet. Skapar många chanser och har även ett 2-1 mål inne som av någon anledning blåses av för offside. Vi hade verkligen marginalerna mot oss, men tur är väl något man kämpar sig till och vi har väl inte riktigt gjort oss förtjänta av det under året. 1-1 slutar matchen vilket ger oss en sista match mot Söderköpinge som spelat i den andra gruppen.

Vi är klart mycket bättre än motståndet. Tar snabbt ledningen med 2-0 som det även står i paus. Tyvärr är vi lite sämninga första 5-10 minuterna i andra halvlek. Domaren blåser en straff till dem som de skjuter 5 meter över. Därefter vaknar vi igen. Anfaller konstant och avgör med ett 3-0 mål.

Summering av helgen var att det blev 5 tuffa matcher, 8 bra halvlekar, men tyvärr inte resultaten som vi önskade. Minst 1 kanske 2 segrar till skulle vi haft med oss men vi får ta nya tag, precis som det ena SJ tåget som tog oss hem behövde göra innan det lämnade Malmö Central igen dagen efter......

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Vellinge Idrottsförening, 30/11 16:00 
Vellinge Idrottsförening, 29/11 18:15 
Vellinge Idrottsförening, 27/10 10:29 
 
HUVUDSPONSORER
VÅRA CUPER
MATERIAL SPONSORER
WEBBSHOP
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL
AKTIVITETSPARTNER