Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vellinge Idrottsförening
SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT SÅ LÄNGE SOM MÖJLIGT

VÄLKOMNA TILL VELLINGE IF
Vellinge IF i hjärtat av byn sedan 1928 har idag ca 650 aktiva spelare och ca 80 ledare
Ändamålen med föreningen är att erbjuda ungdomar i Vellinge en bra, intressant och utvecklande fotbollsförening samt meningsfull fritid och förbättrad hälsa under ledning av kompetenta ledare. 
I Vellinge IF har pojkar och flickor samt damer och herrar samma villkor och möjligheter att utvecklas. Våra grundläggande värderingar är att främja kamrat- och idrottsanda, motverka mobbning och ta en aktiv roll att utveckla vår samhälle. 
Vellinge IF är en breddklubb med höga sportsliga ambitioner utan att göra avkall på våra grundläggande värderingar.


Vellinge IF 90 år
2018-08-15 13:13
Lördagen den 25 augusti firar vi att Vellinge IF fyller 90 år.
Dagen ser ut enligt följande
13,00 Damer A - Onslunda/Tomelilla
16,00 Vellinge IF All Star - TV Laget, fyllt med kända profiler från sport, TV, film och musik
18,30 90 årsfest hos Han På Hörnet, info och anmäl på vår Facebook.
Detta kommer vara en fantastiskt rolig dag som efterhand kommer fyllas på med mer aktiviteter.
Konstgräs på Östran
2018-08-08 14:10
Bygget på Östran är nu igång för fullt.

Måndagen den 13 augusti 15,30 är det officiell invigning av bygget då det första spadtaget skall tas.

Vellinge IF hoppas att så många som möjligt kommer till Östan klädda i rött denna dagen för att jubla tillsammans med pressen som kommer vara på plats.

Vi ses på Östran på måndag 15,30

//Vellinge IF
Semesterstängt
2018-06-29 14:40
Vellinge IF håller stängt över sommaren och är tillbaka igen den 13 augusti.

Vi önskar er en riktigt skön sommar

Vellinge IF
Sargerna är här
2018-04-16 12:41

Vi i Vellinge IF är grymt stolta över att vara först i Skåne med fotbollssarger. Idag fick Fotbollsskolan prova på och man kan väl säga att de älskade dem, precis som ledare och föräldrar. Det blir mycket mer fotboll nu och mindre av #springaochhämtabarnendärborta #hallåhallåniskallhit#nejnejnejintedärborta 😊⚽️

Bollen i spel HELA tiden. Skåne Fotboll var på plats för att göra ett reportage om hantering, upplevelse osv. Roligt att Vellinge IF ligger i framkant. Det är dyra grejer så vi måste vara rädda om dem tillsammans och även sälja extramycket i våra kiosker så vi kan finansiera dem. #tillsammansärvistarka ❤💙

SERIEPREMIÄR
2018-04-06 10:30

Då har det äntligen blivit dags för årets första seriematch!


På lördag kl 13:00 gästas vi av Åkarps IF på Vanningens konstgräs och våra förhoppningar inför säsongen är såklart höga.

 

Vi är för närvarande 31 spelare i truppen och konkurrensen är stenhård om en plats i truppen inför lördagens match då de flesta av dessa spelare är tillgängliga.

 

Vi har glädjande nog fått behålla de flesta spelarna från förra året och det är bara Mattias Lindell (Janstorp) och Pontus Phexell (slutat) som valt att lämna.

 

Däremot har vi fått in en del spelare som jag hoppas kan tillföra ytterligare kvalitet till laget under året.

 

Följande spelare har valt att spela för Vellinge IF denna säsong:

 

·         Magnus Carlsson, Anton Viklund, Marcus Eskilsson (samtliga från Prespa Birlik)

·         Max Skarpås-Torres och Patrik Torres (båda från FBK Balkan)

·         Simon Greko (ÖT Smygehuk FF)

·         Robin Nylén (Bjärreds IF)

·         Filip Jönsson (Kulladals FF)

 

Dessutom har vår trotjänare och lagledare Joppe fått en kollega i form av Lasse Olsson som redan nu bidragit med ofantligt mycket för att vi ledare och spelare ska ha det så bra som möjligt.

 

Även Sandra Lindsjö har tillkommit i ledarstaben och ser numera till att våra duktiga målvakter får den träning de behöver.

 

Ismet Harbuzi är även i år behjälplig under träningarna och Richard Henriksson är i år assisterande tränare men fortsätter även som spelare.

 

Anders Lindsjö har ersatt en annan trotjänare, Mikael ”Burken” Andersson, som senioransvarig och Johan Höglund som var tränare förra året har valt att för första gången på många år ta det lite lugnt i år efter många år som tränare i Vellinge IF, både för såväl ungdomslag som seniorer.

 

Jag vill passa på att tacka Johan och Burken som båda är en starkt bidragande orsak till att Vellinge IF till slut nådde Division 4!

 

När det gäller årets prestationer så här långt så har försäsongen flutit på bra trots den ihållande vintern och jag känner att vi kommer väl förberedda inför lördagens match.

 

Som vanligt så har våra insatser i träningsmatcherna varierat en hel del i kvalitet men varje match har varit värdefull på sitt sätt.

 

Lagen i serien känns väldigt jämna och vi kommer att få slita hårt mot alla lag för att nå segrar men som alltid kommer vi att inför varje match gå in på planen med målsättningen att ta tre pinnar!

 

Förutom seriespel i division 4 kommer vi även att spela med vårt reservlag i division 2 sydvästra och vi kommer även att deltaga i DM.

 

Tyvärr blir det inga derby mot Vellinge FF i år men de ersätts i år av derbyna mot BK Höllviken vilket kan bli nog så roligt!

 

Att för första gången ha möjligheten att bli bäst i Vellinge kommun är en härlig utmaning för oss och redan fredagen den 13:e april ska vi bege oss till Höllvikens IP för att mäta våra krafter i årets första derby som vi hoppas kommer bli något alldeles speciellt!

 

Vi hoppas på mycket stöd under matcherna så ska vi göra vad vi kan för att bjuda på bra spel och många härliga segrar under året!

 

Roger Nilsson – Tränare Vellinge IF

Nyheter från våra lag
Flickor 2007/2008, 13/08 22:42 
Herrar, 13/08 18:00 
Damer A, 10/08 12:56 
Flickor 2009/2010, 01/08 12:21 
Pojkar 2002, 27/06 22:46 
 
VÅRA CUPER
HUVUDSPONSORER
MATERIAL SPONSORER
SOCIALA MEDIER
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL