Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vellinge Idrottsförening
ÅRETS IDROTTSFÖRENING I SKÅNE 2019

Bli medlem i Vellinge Idrottsförening
BLI MEDLEM
VELLINGE IF I HJÄRTAT AV BYN SEDAN 1928
Vellinge IF har idag ca 650 aktiva spelare och ca 100 ledare
Ändamålen med föreningen är att erbjuda ungdomar i Vellinge en bra, intressant och utvecklande fotbollsförening samt meningsfull fritid och förbättrad hälsa under ledning av kompetenta ledare. 
I Vellinge IF har pojkar och flickor samt damer och herrar samma villkor och möjligheter att utvecklas. Våra grundläggande värderingar är att främja kamrat- och idrottsanda, motverka mobbning och ta en aktiv roll att utveckla vår samhälle. 
Vellinge IF är en breddklubb med höga sportsliga ambitioner utan att göra avkall på våra grundläggande värderingar.


VÄLKOMNA TILL VELLINGE IF:S BOLLFÖRSKOLA
2020-09-09 16:15
I Vellinge IF:s bollförskola bedriver vi verksamhet med följande grundtankar.

Åldern är 1-4 år, blandade åldrar och pojkar och flickor tillsammans. En förälder skall alltid vara aktivt deltagande – det är ingen barnpassning. Man tränar inte fotboll – man leker, kastar, ålar, hoppar, kryper mm, dvs tränar alla de viktiga koordinativa egenskaperna. Programmet är i stort sett fri lek! Det blir som en öppen förskola fast med bollar i centrum och mycket rörelse – inget program! Klubben ser till att det finns lite bollar i olika storlekar – alla tar med sig bollar och saker om kan användas. Glöm inte att märka dem med namn!

Bollförskolan pojkar och flickor födda 2016-2019

Söndagar kl 9:00-10:00 i Vellinge Sporthall. (Träningsstart söndagen den 4 okt 2020)

Kostnad 250:- per år.

Anmälan sker via följande länk: http://www.vellingeif.com/newMember/Default.asp?ID=3943

Träningarna ska genomföras enligt rådande restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Det är därför inte tillåtet för föräldrar att vistas i lokalen som publik. Dessa regler kan komma att ändras under säsongen.
STÖTTA VELLINGE IF
2020-05-11 10:03
Nu kan ni på ett enkelt sätt stödja Vellinge IF och något av våra lag genom att besöka vår webbshop som vi skapat tillsammans med GUTZ.
Här kan ni köpa fina sport- och underkläder samtidigt som ni genom ert köp skänker pengar till förningen och lagen.
Klicka in på följande länk för att genomföra ert köp redan idag http://vellingeif.quickbutik.com/
Utdelning av paketen sker under vecka 25 nere på klubben.
Hjälp gärna till och sprida detta inlägg i alla era kanaler.
STÖTTA VELLINGE IF SOM FÖRETAGARE
2020-05-05 11:33
Nu kan du via ditt företag stötta Vellinge IF varje gång ni bokar hotell eller gör inköp.
Ett handlingskraftigt initiativ
2020-04-16 10:11
I oroliga tider kommer människors bästa sidor fram, som i initiativet Handlingskraft! Stoppa spridningen av COVID-19 i Vellinge kommun.
När hotet om en pandemi i Covid 19, eller Corona-virus, dök upp startade Gustav Rosqvist en Facebook-grupp för att samla frivilliga som kunde hjälpa till att handla hem mat och andra förnödenheter till personer i riskgrupperna bosatta i Vellinge Kommun.
Många nappade direkt, däribland Tommy Söndergaard, som berättar om hur såväl svenska kyrkans församlingar, som Medmänniska nu /Röda Korset, dagligvaruhandlarna och Vellinge Kommun har engagerat sig i organisationen som är både politiskt och religiöst obunden.
Syftet är att genom att snabbt kunna nå ut till alla som tillhör någon riskgrupp, och alltså bör undvika att besöka affärer genom lappar i affärerna, sociala medier och Vellinge Direkt och erbjuda dem sin hjälp och därigenom kunna minska belastningen på sjukvården.
Den som är över 70 år, eller har en sjukdom som kan vara extra farlig om man drabbas av viruset, eller själv har blivit smittad , kan få hjälp med sina inköp.
För att få hjälp ringer man Vellinge Direkt, 040 425000, som i sin tur vidareförmedlar till den församling man tillhör i kommunen. Du behöver inte vara aktiv församlingsmedlem eller ens medlem i svenska kyrkan för att få hjälp. Församlingen i sin tur kontaktar en lokal gruppledare i Handlingskraft som i sin tur meddelar en av volontärerna som kontaktar den behövande. Volontären får veta vad som behöver handlas in, gör det, lämnar utanför dörren med kvittot, och den som ska ha varorna swishar eller lämnar pengarna i ett kuvert till volontären. Utan någon fysiskt kontakt som kan smitta.
Volontärerna arbetar helt ideellt och får inte ta emot dricks. Om någon ändå vill ge ett bidrag hänvisas till kyrkans hjälpverksamhet.
I nuläget har Handlingskraft drygt 70 volontärer som hjälper till i mån av tid och förmåga, men behöver många fler då man i värsta fall räknar med att mellan 5000- 6000 Vellingebor kan komma att behöva hjälp.
För att bli volontär finns två alternativ, antingen att någon som är med i gruppen kan gå i god för dig, vilket sedan valideras, eller genom att fylla i ett formulär, och då krävs även utdrag ut Polisens belastningsregister.
Ansökningar och formulär finns på gruppens Facebooksida, Handlingskraft! Stoppa spridningen av COVID-19 i Vellinge kommun, och kan även fås genom Vellinge Kommun.
TILLSAMMANS ÄR VI STARKA
//Vellinge IF
VIFFES FOTBOLLSKOLA STARTAR DEN 18 APRIL
2020-04-08 10:42
Nu är det äntligen tid att starta VIFFES FOTBOLLSSKOLA för alla flickor och pojkar födda 2015.
Lördagen den 18 april 09,00 drar vi igång på Vanningens Konstgräs.
Redan nu är där över 40 barn anmälda men det finns plats för många fler.
Så vill ni vara med in och anmäl er via hemsidan redan idag: http://www.vellingeif.com/newMember/Default.asp?ID=3943
BLI MEDLEM
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
STÖTTA VELLINGE IF KÖP BINGOLOTTER
Nyheter från våra lag
DAMER A, 24/09 12:29 
DAMER A, 15/09 08:38 
DAMER A, 11/09 11:35 
DAMER A, 09/09 13:46 
Pojkar 2008, 08/09 10:43 
DAMER A, 27/08 12:50 
 
HUVUDSPONSORER
VÅRA CUPER
MATERIAL SPONSORER
WEBBSHOP
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL