SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge IF
ÅRETS IDROTTSFÖRENING I SKÅNE 2019
Damer A

Välkommen till Vellinge IF Dam

Tränartrion klar till 2021
2020-12-17 14:44
                                                    Vår tränartrio är klar för 2021.

Huvudtränare blir Martin Rengbo som senast tränade BK Höllviken och innan det så var han verksam  i IFK Trelleborg där han även spelade i sin aktiva fotbollskarriär.

Assisterande tränare blir Mikael "Walle" Wallin och Jerker Eriksson, båda med många år som tränare i klubben.

Walle har varit verksam i tränargruppen kring föreningens pojkar 98 i nio år och har sedan 8 år tillbaka varit på tjejsidan, varav de 3 senaste säsongerna i damlaget.

Jerker kommer senast från att ha tränat föreningens pojkar 05 men har tidigare även haft andra tränaruppdrag i klubben.


Summering 2020
2020-10-07 13:59
Summering 2020
Sista matchen i serien mot Lilla Torg slutade mållös vilket innebar att vi slutade på en 3e plats i tabellen vår första säsong i division 2, vilket vi är supernöjda över.

Om vi backar bandet till början på sommaren då man fick börja träna ordentligt igen pga corona så tränade vi på friskt under hela sommaren samt spelade tre träningsmatcher för att vara i form när väl serien startade i början på Augusti.
Vi fick en tung start poängmässigt, 1p efter tre omgångar, dock kände vi att vi spelade bra och vi fortsatte att tro på vår ide.
Första segern kom i 4 omgången hemma mot S Sandby och följdes att ytterliggare 2 raka segermatcher mot Staffanstorp och Lunds Bois, givetvis skönt att få lite andrum poängmässigt och vi klättrade rejält i den jämna tabellen (efter Rosengård då) 
Just överlägsna serievinnarna Rosengård stod för motståndet i nästa match och här gör vi en bra match försvarsmässigt över hela planen och håller matchen vid liv fram tills kvarten kvar då Rosengård avgör.

De två nästkommande matcherna var superviktiga i vårt mål att säkra nytt kontrakt då vi mötte Uppåkra och Hyllie och via två sköna segrar så kunde vi andas ut och div 2 kontraktet var säkrat inför 2021.

Vi avslutade sen med 2 oavgjorda matcher mot IFK Trelleborg och Lilla Torg.

I en knepig säsong så kan vi konstatera att vårt unga damlag gjort en supersäsong som nykomling i division 2 och vi nådde vårt mål med nytt kontrakt, att det sen ledde till en 3e plats var en härlig bonus.
Nu laddar vi batterierna ett tag för att komma taggade inför 2021.

Bra jobbat alla inblandade

 
HUVUDSPONSORER
LAGSPONSOR
VÅRA CUPER
MATERIAL SPONSORER
WEBBSHOP
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL