Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vellinge Idrottsförening
SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT SÅ LÄNGE SOM MÖJLIGT
Damer A

Välkommen till Vellinge IF Dam

Storseger i sista matchen på vårsäsongen
2018-06-14 14:10
Sista matchen för vårsäsongen spelades hemma mot Pandora som vi i premiären spelade 3-3 mot.
Denna matchen var väldigt lik den senaste matchen mot Dalby/Genarp, på så sätt att vi tryckte på ordentligt från start och ledde med 2-0 efter en kvart och att motståndaren reducerade till 2-1 kort därpå.
Denna gången replikerade vi dock ganska omgående och tryckte in både 3an och 4an innan paus.
Andra halvlek var också lik förra matchen, med stort bollinnehav kunde vi rulla runt och skapa massvis med målchanser som vi omsatte i mål. Slutresultatet blev hela 9-1.
Skönt att avsluta vårsäsongen med två riktigt bra hemmamatcher, nu tar vi ledigt 5 veckor och laddar batterierna inför hösten. #div3sydöstra #3pinnar 

Tillbaka i vinnarspåret
2018-06-11 09:24
Ännu en match som spelades i tryckande värme. Vi började matchen riktigt bra och ledde med 2-0 efter en kvart. Dalby/Genarp jobbade sig in i matchen kunde reducera till 2-1, vilket också blev halvtidssiffrorna.
Efter ett gott snack i halvtidspausen sprang vi ut taggade till andra halvlek. Likt den första halvleken så trampade vi gasen i botten direkt och kunde efter 2 min öka på till 3-1. Resten av halvleken dominerade vi med stort bollinnehav och målen trillade in med jämna mellanrum. Slutresultat 7-2.
Skönt att få utdelning målmässigt där vi haft det kämpigt den senaste tiden. Många fina mål i matchen men det var extra kul att vår yngsta spelare Caroline född -04, kunde hoppa in och göra sitt första damlagsmål. På onsdag spelar vi vår sista match för vårsäsongen hemma mot Pandora, välkomna dit då. #div3sydöstra #3pinnar 
Förlust mot Hardeberga/Harlösa
2018-06-04 11:46
Efter förra veckans speluppehåll (eftersom Vittskövle fick lämna w.o pga spelarbrist) så åkte vi på ännu en bortamatch, denna gången mot Hardeberga/Harlösa.
Det var riktigt varmt, luften stod helt stilla men tjejerna kämpade på bra matchen igenom
Tyvärr så inkasserade vi en ny förlust. Vi är nöjda med spelet ute på plan, stundtals så är inte Hardeberga över på vår planhalva och vi skapar bla 4 rena friläge med målvakten men oskärpa och slarv i både offensivt och defensivt straffområde gör att vi får 0 på poängkontot denna gången. Två matcher kvar innan sommaruppehållet, Dalby kommer på besök på söndag kl 13.00 välkomna dit då. #div3sydöstra
Förlust mot serieledarna
2018-05-22 12:07
Bortamatchen mot serieledarna Sjöbo blev ingen rolig historia för oss. Sjöbo rivstartade med 2-0 efter 9 minuter, 3an kom strax därpå, vi reducerade till 1-3 och hade en bra period fram tills 5 minuter innan paus då vi släppte in 4an.
Andra halvlek vill vi bara glömma, slarvigt och hafsigt spel samt en bra motståndare gjorde att målen trillade in bakåt med jämna mellanrum. Matchen slutade hela 9-1 till Sjöbo.
Visserligen är Sjöbo seriens bästa lag men sån här stor skillnad ska det inte vara, vi får bryta ihop och jobba hårt i veckan för att komma tillbaka till nästa match mot Vittskövle.
Noterbart att Sjöbos skyttedrottning Ida gjorde alla Sjöbos 9 mål, en spelare för bra för division 3.
#div3sydöstra
Första förlusten i serien
2018-05-12 23:27
Så kom första förlusten i serien. Spjutstorp stod för motståndet denna hemmamatch som spelades på B-plan.
Vi får ett tidigt baklängesmål emot oss när vi tappar markering på en hörna. Vi jobbar oss sakta men säkert in i matchen men skapar inte några superheta läge. 0-1 i paus.
Vi börjar andra halvlek bra och kvitterar till 1-1 efter en frispaksvariant. Vi fortsätter och trycker på och skapar en hel del läge bla ett stolpskott men mitt i vår press så sticker Spjutstorp upp i en kontring med 10 min kvar och lyckas tyvärr få in 1-2. Tungt när vi kände att vi hade dem på gaffeln. Vi får en sista bra chans på en frispark strax utanför straffområdet, en välslagen sådan som målvakten gör en svettig räddning på.
Tyvärr inkasserar vi vår första förlust i serien, idag segrade tyvärr den primitiva fotbollen med tränardirektiv från Spjutstorpstränarna som ”slå lång-gå på den”.
Näst på tur är bortamatch mot serieledaren Sjöbo. #div3sydöstra

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Vellinge Idrottsförening, 16/04 12:41 
Vellinge Idrottsförening, 06/04 10:30 
Vellinge Idrottsförening, 28/03 17:06 
Vellinge Idrottsförening, 12/03 10:41 
Vellinge Idrottsförening, 07/03 15:25 
Vellinge Idrottsförening, 06/03 23:38 
 
VÅRA CUPER
HUVUDSPONSORER
MATERIAL SPONSORER
SOCIALA MEDIER
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL