Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vellinge IF
ÅRETS IDROTTSFÖRENING I SKÅNE 2019
Damer A

Välkommen till Vellinge IF Dam

Summering 2020
2020-10-07 13:59
Summering 2020
Sista matchen i serien mot Lilla Torg slutade mållös vilket innebar att vi slutade på en 3e plats i tabellen vår första säsong i division 2, vilket vi är supernöjda över.

Om vi backar bandet till början på sommaren då man fick börja träna ordentligt igen pga corona så tränade vi på friskt under hela sommaren samt spelade tre träningsmatcher för att vara i form när väl serien startade i början på Augusti.
Vi fick en tung start poängmässigt, 1p efter tre omgångar, dock kände vi att vi spelade bra och vi fortsatte att tro på vår ide.
Första segern kom i 4 omgången hemma mot S Sandby och följdes att ytterliggare 2 raka segermatcher mot Staffanstorp och Lunds Bois, givetvis skönt att få lite andrum poängmässigt och vi klättrade rejält i den jämna tabellen (efter Rosengård då) 
Just överlägsna serievinnarna Rosengård stod för motståndet i nästa match och här gör vi en bra match försvarsmässigt över hela planen och håller matchen vid liv fram tills kvarten kvar då Rosengård avgör.

De två nästkommande matcherna var superviktiga i vårt mål att säkra nytt kontrakt då vi mötte Uppåkra och Hyllie och via två sköna segrar så kunde vi andas ut och div 2 kontraktet var säkrat inför 2021.

Vi avslutade sen med 2 oavgjorda matcher mot IFK Trelleborg och Lilla Torg.

I en knepig säsong så kan vi konstatera att vårt unga damlag gjort en supersäsong som nykomling i division 2 och vi nådde vårt mål med nytt kontrakt, att det sen ledde till en 3e plats var en härlig bonus.
Nu laddar vi batterierna ett tag för att komma taggade inför 2021.

Bra jobbat alla inblandade

Oavgjort mot IFK Trelleborg
2020-09-28 10:59
Match idag mot IFK Trelleborg på Vångsvallens fina gräsplan.

Matchen var ganska jämn och båda lagen hade lite strö chanser fram till kvarten kvar, då hände det grejer, först fick vi en straff som vi tyvärr missade och i anfallet efter gjorde IFK 1-0, tungt såklart men vi krigade på och i sista minuten när vi tryckt upp lite folk så hittade bollen ,via lite flipperspel, fram till Jessika som sköt in vår kvittering.
Oavgjort kändes rättvist med tanke på matchbilden.
En poäng som gör att vi behåller andraplatsen i tabellen med en match kvar.
Nästa vecka avslutar vi seriespelet mot Lilla Torg hemma på Östran.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Vellinge Idrottsförening, 09/09 16:15 
Vellinge Idrottsförening, 11/05 10:03 
Vellinge Idrottsförening, 05/05 11:33 
 
HUVUDSPONSORER
LAGSPONSOR
VÅRA CUPER
MATERIAL SPONSORER
WEBBSHOP
STÖTTA OSS
SKYLTPARTNER
KLUBB 1928
TJÄNSTER OCH MATERIAL