SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge IF
Årets idrottsförening i Skåne 2019

Bli medlem i Vellinge IF
BLI MEDLEM
Vellinge IF kallar till årsmöte
2023-02-01 18:30

Medlemmarna i Vellinge IF kallas härmed till årsmöte onsdagen den 8 mars 2023 klockan 18:30 i klubbstugan.

 

Eventuella motioner skall vara Vellinge IF tillhanda senast den 8 februari 2023 via e-post till kansli@vellingeif.com.

 

Tillsammans med denna kallelse meddelar styrelsen att ett föreslag till stadgeändring kommer att behandlas på årsmötet.

 

Förslag till föredragningslista finns tillgänglig här.

 

Aktuella årsmöteshandlingar kommer att finnas tillgängliga från och med den 1 mars 2023 i klubbstugan.

 

Vellinge IF hälsar alla medlemmar välkomna till årsmötet!

 

-----

 

Förtydligande:

Styrelsen är medvetna om att årsmötet, enligt stadgarna, ska genomföras senast före utgången av februari månad, men på grund av andra faktorer kunde inte styrelsen hitta en lämplig tid i februari. Därför har styrelsen valt att genomföra årsmötet i närtid till utgången av februari månad istället.

Vinnare av Kristianstad Arena Cup 2023
2023-01-31

Den 22 januari deltog Vellinge IF:s Flickor 2009-2010 i Kristianstad Arena Cup, en av Europas största inomhuscuper för futsal.

 

I klassen F09 delades lagen in i sex grupper med fyra lag i varje grupp där ettan och tvåan gick vidare till slutspel. De ställde upp med två lag, Vellinge IF:Röd och Vellinge IF:Blå. Båda lagen gjorde mycket bra ifrån sig och slutade som gruppsegrare i sina respektive grupper.

 

Vellinge IF:Blå ställdes i åttondelsfinalen mot LB07 där de tog ledningen, men dessvärre kvitterade LB07 och kunde sedan vinna med 3-1. Vellinge IF:Röd lottades direkt till kvartsfinal där även de fick möta LB07. Denna gång drog de det längsta strået och kunde efter mycket fint spel vinna med 2-1. I semifinalen besegrade de sen Nova Eslöv med 2-0.

 

I finalen ställdes de mot Emmaboda. De spelade tryggt och säker och vann till sist finalen med 1-0 och stod som slutsegrare i Kristianstad Arena Cup 2023.

 

Fantastiska tjejer som visade att de vinner och förlorar som ETT lag tillsammans.

 

Grattis till en fin genomförd cup!

Framgångar i Skånecupen
2023-01-09 08:00

Sedan 1964 har Skånecupen varit jullovets höjdpunkt för fotbollsälskande barn och ungdomar i hela Skåne. Cupen startades av Malmö FF i samarbete med tidningen Arbetet och är på många sätt den mest klassiska inomhusturneringen i södra Sverige.

 

Vellinge IF ställde upp med hela 17(!) stycken lag till Skånecupen, som spelades mellan den 26 december till den 5 januari. Finalerna spelades den 6 januari och i just finalerna hade Vellinge IF två stycken lag representerade.

 

Det första laget som spelade final var U19. De mötte Husie IF i finalen och vann matchen med stabila 2-0, vilket var ett rättvist resultat och det var närmre 3-0 än 2-1.

 

Det andra laget som spelade final var Flickor 2010 och det inför storpublik där Malmö FF stod för motståndet. Malmö FF dominerade, men spelarna stod upp riktigt bra och visade att de verkligen hade förtjänat finalplatsen. Tyvärr slutade matchen 3-0 till Malmö FF.

 

Vellinge IF vill rikta ett stort grattis till båda finallagen som tog sig ända fram till final och nu kan fylla på Vellinge IF:s prisskåp med två pokaler.

Vill du vara med i styrelsen?
2023-01-04

Under februari månad är det återigen dags för Vellinge IF:s årsmöte. Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och beslutar bland annat om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelsen, valberedningen och som revisorer.

 

Föreningen är nu i behov av personer som kan och vill ta sig an styrelseuppdrag. Att vara med i en styrelse är givande och många gånger väldigt lärorikt. Du har bland annat möjlighet att påverka föreningens inriktning.

 

Föreningen är även i behov av personer som kan och vill ta sig an valberedningsuppdrag. Valberedningen har en central roll i en förening. Valberednings främsta arbetsuppgift är att ge förslag till nya förtroendevalda.

 

Är du intresserad att ta dig an ett uppdrag eller har frågor eller funderingar, vänligen kontakta verksamhetschef Mats-Åke Nilsson via telefonnummer 073-536 73 63 eller e-post kansli@vellingeif.com.

IS Plåt blir huvudsponsor
2022-12-19 18:00
Verksamhetschef Mats-Åke Nilsson skakar hand med VD:n Erik Ralvert på IS Plåt

Vellinge IF välkomnar IS Plåt som ytterligare en huvudsponsor till föreningen.

 

IS Plåt, som är ett familjeföretag med lång erfarenhet, är experter på tillverkning i rostfritt stål, allt från den minsta detaljen till den kompletta maskinen. Med snart 35 år i branschen har vi den erfarenhet och kunskap som krävs för att bli din kompletta plåtleverantör, oavsett bransch.

 

Ett treårigt avtal är tecknat mellan Vellinge IF och IS Plåt, vilket innebär att även IS Plåt är med och erbjuder barn och ungdomar i Vellinge en bra, intressant och utvecklande fotbollsförening samt meningsfull fritid och förbättrad hälsa under ledning av kompetenta ledare.

 

Vellinge IF är väldigt glada att IS Plåt kliver på och ser fram emot ett fint samarbete.

BLI MEDLEM
Följ oss på Facebook
Stötta Vellinge IF
Nyheter från våra lag
Damer A, 01/02 12:23 
Damer A, 30/12 09:34 
 
Huvudsponsor
Materialsponsor
Våra cuper
Stötta oss
Skyltpartner
Klubb 1928
Tjänster och material