SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge IF
#TillsammansÄrViStarka

Vellinge IF har en ny styrelse och ordförande har ordet
2024-06-21 10:00

I samband med måndagens extrainsatta årsmöte valdes en ny styrelse in med mig som ny ordförande i föreningen.

 

Att bli vald som ordförande är en stor ära och något jag vill förvalta på bästa sätt. Jag känner mig stolt och glad, men också ödmjuk inför uppgiften att leda och fortsätta utveckla det fina som Vellinge IF står för. Vissa i föreningen känner till mig mer eller mindre, för andra är jag nog helt okänd så tänker att jag vill ta tillfället i akt att lite kort presentera mig.

 

Jag är 52 år, har två tjejer på 14 och 17 år och kommer ursprungligen från Gävle. Jag arbetar som marknadsansvarig på Unisport, ett företag vars målsättning är att skapa förutsättningar för idrott, lek och aktivitet genom att anlägga attraktiva och inspirerande idrotts- och aktivitetsytor. Sedan 8 år tillbaka är jag tränare för föreningens 2009-2010-lag. Jag har även suttit i Vellinge IF:s styrelse under många år, vilket gett mig erfarenheter inom styrelsearbete samt en bra inblick i föreningens verksamhet.

 

Ända sedan barn har idrotten och föreningslivet varit en stor del av mitt liv där fotbollen vid 16 års ålder tog allt större fokus. Efter avslutat fotbollsgymnasium i Västerås i början på 90-talet förde fotbollen mig till Malmö med spel i Malmö FF och landslaget. Tyvärr satte en fotskada punkt för fotbollskarriären, men för ett par år sedan gavs chansen till comeback då Vellinge IF som första klubb i Sverige startade upp gåfotbollen. Några knäproblem har dock satt stopp för spel just nu, men jag hoppas att kunna vara tillbaka igen till hösten.

 

Att vara en del av en idrottsförening har för mig inneburit otroligt mycket glädje, upplevelser och minnen att bära med genom åren. Idrotten och föreningslivet har också satt stor prägel på den person jag är idag. Genom åren har jag mött fantastiska ledare och tränare som med sitt engagemang och driv skapat förutsättningar för mig och mitt idrottande. Fina förebilder som betytt otroligt mycket och vars arbete inspirerat mig till det ideella arbete jag idag brinner så starkt för. Vikten av att skapa bra förutsättningar för våra barn och ungdomar, så att de också kan få uppleva det fina med idrott, ligger mig varmt om hjärtat.

 

Idrotten har också gett ett viktigt socialt nätverk, kamratskap, gemenskap och en stark känsla av tillhörighet, till ett lag, till en förening. Något som jag också känner är otroligt viktigt att barn och ungdomar får möjlighet att uppleva och vara en del av.

 

Att gå in som ordförande känns både inspirerande och utmanande, men tillsammans med den nya styrelsen ser jag med stor tillförsikt fram emot att ta mig an uppdraget och hoppas att vi tillsammans kan fortsätta skapa något riktigt bra tillsammans.

 

Den nya styrelsen har sitt första styrelsemöte onsdagen den 26 juni. Jag tänker att vi därefter skickar ut en kort presentation så att ni alla får en bild av vilka vi är. Redan nu kan du se här vilka som sitter i styrelsen. Därefter får vi successivt sätta oss in i verksamheten och se på de möjligheter och utmaningar som finns för att hitta ett bra arbetssätt framåt.

 

Med tanke på att vi är i mitten av juni tänker jag att ni som är spelare och ledare snart går på sommaruppehåll och en välförtjänt ledighet. Till er och alla andra i föreningen vill jag därmed passa på att önska en glad midsommar och en riktigt skön sommar och semester!

 

Varma hälsningar,

Styrelsen genom Anna Wällersten

Ordförande i Vellinge IF

Åk med i bussen och stötta damlaget på plats
2024-06-10 18:00
Foto: Ed Bussresor

I samband med vårt obesegrade damlags bortamatch, tillika seriefinal, mot Varbergs BoIS FC nu på söndag finns det nu återigen möjlighet att stötta föreningen och damlaget digitalt genom att swisha en valfri summa till 123-396 20 99, märk betalningen med Fiktiv bussplats, alternativt klicka på bilden och skanna QR-koden.

 

Observera att swishen är en stöttning och ger dig alltså INTE en fysisk plats på bussen.

 

🚌

 

Vid mån av plats finns det möjlighet att åka med i bussen. Kostnaden för det är 200 kr/biljett. Vid intresse, vänligen kontakta assisterande tränare Jerker Eriksson via SMS på telefonnummer 070-391 95 32 eller e-post jerker.eriksson@svenskcater.se senast klockan 16:00 fredagen den 14 juni.

2024-05-28 09:00

OBOS står för en stor del av utvecklingen i Vellinge Parkby, där det ska byggas totalt 600 nya bostäder under flera år framöver.

 

Som en av de största bostadsutvecklarna i Norge och Sverige vill de bidra till fler platser för barn och unga att känna sig hemma på. Därför stöttar OBOS svensk idrott, både på lokal och nationell nivå - från knattelag till OBOS Damallsvenskan.

 

Nu har OBOS valt att sponsra även vår förening under 3 år och det är vi väldigt glada för. Tillsammans vill vi inspirera barn och unga att röra på sig och ha kul ihop!

En ny omgång av Vellinge IF:s fotbollsskola
2024-04-20 09:00

Förra veckan startades en ny omgång av Vellinge IF:s fotbollsskola upp för pojkar och flickor födda 2019. Cirka 35 pojkar och flickor var på plats. ❤️ 💙

 

Huvudansvarig för fotbollsskolan är Vellinge IF:s barnfotbollscoach Ismet Harbuzi och till sin hjälp har han bland annat Magdalena Sjövall (som ansvarar för Bollförskola), Mina Wüthrich samt även frivilliga föräldrar som en dag kommer ta klivet upp som ansvariga för lagen efter fotbollsskolan.

 

Fotbollsskolan har träningar på lördagar mellan klockan 09:00-10:00 på Vanningen IP (närmast containrarna) och är till för, som tidigare nämnt, pojkar och flickor födda 2019 samt flickor födda 2018.

 

Vellinge IF erbjuder en prova på-period vid de två första träningstillfällena. Du som är sugen på att börja spela är välkommen att komma och prova på! Anmäl dig här. Efter anmälan kommer en avisering att skickas ut med en betalningsperiod på 14 dagar.

 

Vidare frågor hänvisas till verksamhetschef Mats-Åke Nilsson via telefonnummer 073-536 73 63 eller e-post kansli@vellingeif.com.

 

 

#TillsammansÄrViStarka

Möllers Tivoli kommer återigen tillbaka
2024-04-15 18:30

Vellinge IF kan härmed meddela att Möllers Tivoli kommer återigen tillbaka till Vellinge.

 

Tivolit kommer i år att vara på en ny plats och det är på den stora gräsplätten vid Norrevångs förskola.

 

Årets tivolidatum är satta till den 3-5 maj. Öppettider kommer vara mellan klockan 17:00-21:00 den 3 maj, mellan klockan 12:00-21:00 den 4 maj och mellan klockan 12:00-17:00 den 5 maj.

 

Varmt välkomna! ❤️ 💙

Stötta Vellinge IF
Nyheter från våra lag
Pojkar 2008, 15/01 14:38 
Pojkar 2009, 12/01 12:00 
Damer A, 28/09 09:57 
Damer A, 18/09 15:34 
 
Huvudsponsor
Materialsponsor
Våra cuper
Stötta oss
Skyltpartner
Klubb 1928
Tjänster och material