Anmälan till Viffes Sommarfotboll 2023 är fortfarande öppen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge IF
#TillsammansÄrViStarka

Bli medlem i Vellinge IF
Bli medlem

Facebook

Bli medlem

Klubbshop

Stötta föreningen och damlaget digitalt
2023-06-01 19:00
Foto: Ed Bussresor

I samband med damlagets bortamatch mot Färjestadens GoIF på Öland nu på söndag finns det nu återigen möjlighet att stötta föreningen och damlaget digitalt genom att swisha en valfri summa till 123-396 20 99, märk betalningen med Stötta bussresa, alternativt klicka på bilden och skanna QR-koden.

 

Observera att swishen är en stöttning och ger dig alltså INTE en fysisk plats på bussen.

 

🚌

 

Vid mån av plats finns det möjlighet att åka med i bussen. Kostnaden för det är 150 kr/biljett. Vid intresse, vänligen kontakta assisterande tränare Jerker Eriksson via SMS på telefonnummer 070-391 95 32 eller e-post jerker.eriksson@svenskcater.se senast klockan 12:00 fredagen den 2 juni.

Kommande match för damlaget | Match #9
2023-06-01 16:30

Efter en stark och betryggande insats mot Lörby IF i söndags, vilket resulterade i en 8-1-vinst, är det nu dags för damlagets längsta bussresa denna säsong när Färjestadens GoIF står för motståndet på Öland nu på söndag.

 

 

Färjestadens GoIF har även dem inlett säsongen starkt och har placerat sig, i skrivande stund, på en andraplats med 17 inspelade poäng och kommer senast från en 1-2-förlust borta mot Älmhults IF. Det skiljer enbart två poäng(!) mellan Färjestadens GoIF:s andraplats och damlagets femteplats, vilket innebär att det är åtråvärda poäng som står på spel på söndag.

 

 

Huvudtränare Roger Nilssons tankar kring damlagets 8-1-vinst hemma mot Lörby IF:

 

"Inför matchen mot Lörby IF pratade vi en del om att komma in i matchen direkt från start med mycket energi och aggressivare press än vi gjort de senaste matcherna och det gjorde vi onekligen.

 

Redan efter knappa kvarten hade vi gjort tre mål och vi var inte nöjda där utan trummade på ytterligare och när vi gick till halvtidsvila stod det 6-0 på resultattavlan.

 

Försvarsspelet över hela planen var prickfritt, speluppbyggnaden bättre än på länge och avsluten var kliniska. Vi fortsatte även i andra halvlek att skapa en hel del klara målchanser men förvaltade inte dessa lika väl som i första halvlek, men sett över 90 minuter gör vi en oerhört bra match och kunde lämna Vellinge IP med segersiffrorna 8-1 och tre sköna poäng.

 

När vi nu går in i juni månad väntar matcher mot lag från övre halvan av tabellen som kommer att vara avgörande för om vi på allvar ska haka på i toppstriden. Förutsättningar för detta är goda då vi i nuläget har 25 spelare att tillgå, vilket såklart gör att konkurrensen om platserna är stenhård, vilket inte minst visar sig på träningarna.

 

Först ut är Färjestaden borta som ligger på en andraplats i tabellen och som i förra matchen hade 1-1 mot serieledande Älmhult fram till minut 90 då Älmhult lyckades göra 2-1.

 

Därmed spräcktes Färjestadens svit på 7 matcher utan förlust, men med självförtroendet på topp sätter vi oss i bussen på söndag för en tur till Öland där vi ska göra allt vi kan för att ta tre poäng med oss hem till Vellinge!"

 

 

Styrelsen vill passa på att önska damlaget ett stort lycka till och håller alla tummar och tår att det blir tre pinnar på Öland nu på söndag.

 

Med vänliga fotbollshälsningar,
Styrelsen genom Linus Göransson
Ordförande i Vellinge IF

 

#TillsammansÄrViStarka

Kommande match för herrlaget | Match #10
2023-05-31 20:00

Herrlagets bortamatch mot Malmö IK i fredags slutade tyvärr med en 0-2-förlust. Nu på lördag står Kulladals FF för motståndet och hälsas välkomna till Vellinge IP. I sedvanlig ordning kommer Vellinge Ultras att vara på plats och stötta herrlaget till nästa trepoängare.

 

Just Vellinge Ultras gör ett gediget arbete inför och under matcherna och för att visa sin uppskattning till det arbete de lägger ner har styrelsen tagit ett beslut att skänka hälften av entréintäkterna, från herrlagets match mot Kulladals FF, till Vellinge Ultras.

 

 

Motståndarna Kulladals FF kommer från ett 1-1-resultat hemma mot, i skrivande stund, femteplacerade Bosnien Hercegovinas SK. Kulladals FF har haft en svagare inledning av säsongen och ligger, efter nio omgångar spelade, på en niondeplats med åtta inspelade poäng.

 

 

Huvudtränare Jörgen Erikssons tankar kring herrlagets 0-2-förlust borta mot Malmö IK:

 

"Ännu en tung förlust i fredagens match mot Malmö IK!


Vi inleder matchen skakigt och Malmö IK gör 2 ganska billiga mål på 2 hörnor. Efter detta tar vi oss samman och matchen blir jämn. Vi skapar tyvärr alldeles för litet framåt.

 

Albin blir knuffad bakifrån inne i straffområdet där domaren väljer att fria. Vi har ett mål som tyvärr blir bortdömt för offside, detta är i princip dom 2 chanser vi skapar.

 

Bakåt ser det stabilt ut förutom de 2 insläppta hörnorna skapar Malmö IK inte många chanser, men vi ger oss inte vi fortsätter att kämpa på. Killarna visar genomgående en bra attityd på träningarna, vilket jag är övertygad kommer att resultera framöver.

 

Nu till helgen är det en oerhört viktig match hemma mot Kulladal. Kom gärna ned och stötta killarna!"

 

 

Visste du att det är styrelsen som bemannar kiosken under seniormatcherna? Kom förbi och säg hej och passa samtidigt på att köpa våra goda högrevsburgare eller festivalkorvar. Eller varför inte en kopp kaffe och en kaka.

 

Avslutningsvis vill styrelsen hälsa samtliga välkomna till herrlagets hemmamatch och stötta dem till tre poäng.

 

Med vänliga fotbollshälsningar,
Styrelsen genom Linus Göransson
Ordförande i Vellinge IF

 

#TillsammansÄrViStarka

Söderslättsdagen hos Söderslätts GK
2023-05-30 20:00

Vår partner Söderslätts GK hälsar samtliga välkomna ut till golfklubben till Söderslättsdagen den 6 juni mellan klockan 10:00-14:00.

Bli medlem
Stötta Vellinge IF
Nyheter från våra lag
Damer A, 02/06 10:13 
Damer A, 16/05 08:03 
Damer A, 16/05 08:00 
Damer A, 04/05 13:13 
 
Huvudsponsor
Materialsponsor
Våra cuper
Stötta oss
Skyltpartner
Klubb 1928
Tjänster och material